Tudi letos organiziran odvoz kosovnih odpadkov

Vsem, ki plačujete storitve zbiranja in odvoza odpadkov pripada 1-krat letno odvoz kosovnih odpadkov, ki ga izvede Eko-park. Odvoz poteka organizirano po vaseh na določen dan po predhodnem pisnem obvestilu. Eko-park pri uporabnikih storitev, na dvorišču, prevzame prevzame in organizira odvoz kosovnih odpadkov v Center za ravnanje z odpadki Puconci. Ob prevzemu kosovnega odpada je potrebno delavcem Eko-parka predati s strani stranke izpolnjen in podpisan izvod obvestila, ki hkrati služi kot vavčer za odvoz.
Na vavčerju je potrebno izpolniti tabelo, v kateri se označi vrsto in količin odpadkov, ki se predaja. Na vavčerju je tudi označeno kateri odpadki se lahko brezplačno odložijo in za katere je potrebno plačati stroške obdelave in odlaganja po ceniku Cerop d.o.o. Puconci. Ob odvozu je obvezna prisotnost predstavnika naročnika.

Naročilo za odvoz kosovnih odpadkov oddate v delovnem času, na tel. št. 041 70 20 80 ali na e-mail naslov: info@eko-park.si.

OPOZORILO: Vavčer velja za 1-kratni odvoz kosovnih odpadkov v tekočem letu. V primeru, da ima stranka dodatno potrebo po odvozu lahko te storitve naroči pri izvajalcu javne službe, Eko-park d.o.o. Lendava ÖKO-PARK Kft. Lendva, po veljavnem ceniku.

Datum: 26. 06. 2014 | Objavljeno v Novice in obvestila, Odpadki |