Obvestilo o fakturiranju storitev obdelave in odlaganja odpadkov

Spoštovani!

Sporočamo vam, da smo z javnim podjetjem CEROP d.o.o. dosegli za naše stranke ugoden dogovor o fakturiranju storitev obdelave določenih vrst komunalnih odpadkov in odlaganje ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov. Za navedene storitve ste do sedaj prejemali položnice dvomesečno in neposredno od CEROP d.o.o., od meseca marca 2014 naprej pa bodo storitve obračunane mesečno in na položnicah vašega izvajalca gospodarske javne službe zbiranja in prevoza komunalnih odpadkov, to je javnega podjetja EKO-PARK d.o.o. Lendava – ÖKO-PARK Kft. Lendva.

Oblikovanje cen in obračun stroškov bo še naprej vršilo podjetje CEROP d.o.o., podjetje Eko-park d.o.o. Lendava bo za navedene storitve izvajalo le fakturiranje.

Tako boste odslej za vse gospodarske javne službe na območju občine Lendava prejemali le eno položnico in imeli manj stroškov s provizijami za poravnavanje stroškov ter storitev.

Vse stranke, ki imate pri nas aktivne storitve direktnih obremenitev SEPA tj. plačilo preko  »trajnika«, obveščamo, da bomo od marca naprej bremenili vaš račun tudi za zgoraj navedene storitve obdelave in odlaganja odpadkov. V kolikor se s tem ne strinjate, vas prosimo, da se oglasite pri nas in prekličete »trajnik«.

Stranke je obveščalo tudi podjetje CEROP. Obvestilo CEROP lahko preberite na njihovi spletni strani: http://www.cerop.si/

Datum: 26. 03. 2014 | Objavljeno v Novice in obvestila, Odpadki |