Obvestilo: Javno podjetje je novi upravljalec vodovoda

Oznake: , ,

Občina Lendava je ustanovila javno podjetje EKO-PARK d.o.o. Lendava ÖKO-PARK Kft. Lendva in mu s sklepom občinskega sveta z dne 22. oktobra 2007 podelila upravljanje javne gospodarske službe – oskrbe s pitno vodo. Dosedanji upravljalec je bilo podjetje Komunala d.o.o. Lendava, ki mu z dnem 03.01.2008 preteče pogodba. Z istim dnem prevzema upravljanje javno podjetje.

S spremembo upravljalca se spremeni tudi naziv in naslov podjetja, ki zaračunava storitve oskrbe s pitno vodo. Občani bomo februarja 2008, za januarske storitve vode, prejeli novo položnico. Zato bomo vsi, ki imamo že urejene trajnike za plačevanje položnic s Komunalo, morali še enkrat stopiti na svojo banko in si pri njej odpreti nov trajnik za plačilo položnic za Eko-park.


Postopek za odprtje novega trajnika:

Takoj, ko prejmete položnico Eko-parka (februarja), greste skupaj z novo položnico na svojo banko, kjer poveste, da bi želeli odpreti nov trajnik. Banka vam bo izročila obrazec, s katerim odprete trajnik. Postopek traja samo nekaj minut. Vsa nadaljnja plačila se potem izvajajo avtomatsko in za občane z nižjimi stroški. Za vas smo naredili tudi primerjavo cen na primeru banke NLB, ki kaže, da je cena plačila na bančnem okencu s položnico 0,71 EUR/položnico, s trajnikom pa samo 0,15 EUR/položnico.

V javnem podjetju se že trudimo, da bi se približali potrebam slehernega občana, saj je v našem skupnem interesu, da imamo kakovostne storitve, da je podoba kraja, kjer bivamo lična in, da za to plačujemo razumno, sprejemljivo ceno.

V kolikor imate v zvezi s tem dodatna vprašanja, vam bomo z veseljem pomagali rešiti dilemo na sedežu novega javnega podjetja.

Pripravila: Branka Bensa

Datum: 17. 01. 2008 | Objavljeno v Novice in obvestila |