Obvestilo o prehodu na novo storitev direktnih bremenitev SEPA (SDD)

Direktna obremenitev SEPA (krajše SDD) je plačilna storitev, ki zamenja sedanje direktne obremenitve, ki smo jih imenovali tudi »trajniki«.

Direktno obremenitev po pravilih SEPA (krajše SDD) bomo izvajali od dne 15.12.2012 naprej. V zvezi s SDD, ki jih bomo izvajali od tega dne, veljajo vsi členi v splošnih pogojih bank, ki se nanašajo na SDD. Ne glede na širša pravila v shemi SDD, bomo še naprej izvajali direktne obremenitve na predvidene dneve, kot je že ustaljena praksa (18. dne v mesecu).

Skladno s pravili sheme SDD vse spremembe oziroma ukinitev vašega soglasja za direktno obremenitev urejate osebno na sedežu Eko-park d.o.o. Lendava in ne več pri vaši banki.

O obremenitvah vas bomo tako kot sedaj obveščali z izdajo računov (položnic), ki jih boste prejeli najkasneje 3 dni pred nastankov obremenitve. Za vsa morebitna vprašanja glede višine zneskov SDD ali drugih vprašanj v zvezi z izvršitvijo posamezne SDD se lahko obrnete na našo kontaktno osebo: Robert Ritter, tel.: 02/577 62 85, e-pošta: robert.ritter(at)eko-park.si.

Datum: 19. 12. 2012 | Objavljeno v Novice in obvestila |